Ontspanningsverblijf in een voormalig wellnesscentrum in Vaux-sur-Sūre

[107664-02]
6/8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in dit prachtige vakantiehuis  in Vaux-sur-Sûre , een wellnessparadijs voor 8 personen. Dit voormalig wellnesscentrum werd omgebouwd tot vakantiehuis en biedt een unieke ervaring om met familie of vrienden te herbronnen en de batterijen op te laden. Met zijn vele kwaliteitsvoorzieningen en ontspanningsruimtes is het ideaal voor een wellnessverblijf in de Ardennen ....

Welkom in dit prachtige vakantiehuis in Vaux-sur-Sûre, een wellnessparadijs voor 8 personen. Dit voormalig wellnesscentrum werd omgebouwd tot vakantiehuis en biedt een unieke ervaring om met familie of vrienden te herbronnen en de batterijen op te laden. Met zijn vele kwaliteitsvoorzieningen en ontspanningsruimtes is het ideaal voor een wellnessverblijf in de Ardennen.

Het huis beschikt over 3 comfortabele slaapkamers en 2 moderne badkamers, perfect voor tot 8 personen. Voor gezinnen met kinderen zijn er ook een babybedje en een kinderstoel beschikbaar. De woonkamer is ruim en licht, en biedt een gezellige sfeer om onvergetelijke momenten te delen.

Het echte pluspunt van dit huis is de privé ontspanningsruimte, toegankelijk gedurende het hele verblijf. De spa omvat een hamam, een sauna, een jacuzzi, infraroodbanken, een zoutmuur, een multi-jetdouche, een waterval en een ontspanningslounge. Alles is bedacht om je zalige momenen van ontspanning en welzijn te bezorgen.

Voor liefhebbers van buitenactiviteiten bieden de privétuin en de 3 terrassen een adembenemend uitzicht op de Ardennen. Een houtskoolbarbecue is beschikbaar voor gezellige avonden buiten. Fietsers zullen de beveiligde fietsenstalling waarderen, ideaal om hun gerief veilig op te bergen.

Kinderen worden niet vergeten met een speciale speelkamer waar ze veilig kunnen spelen. Volwassenen kunnen ook genieten van de ontspanningsruimte voor momenten van rust en sereniteit. De eigenaar biedt personal training en fitnessdiensten aan voor degenen die hun fysieke conditie tijdens de vakantie willen behouden.

Gelegen in Vaux-sur-Sûre is dit vakantiehuis het ideale startpunt om de Ardennen te ontdekken. In de buurt wachten verschillende activiteiten en toeristische bezienswaardigheden die je verblijf zullen verrijken.

Slechts een paar kilometer verderop dompelt Saint-Hubert je onder in een land van natuur en legende. Deze historische stad staat bekend om zijn basiliek, bossen en talrijke wandelmogelijkheden. Een niet te missen bezoek voor natuurliefhebbers en geschiedenisfanaten.

Voor een duik in de middeleeuwse wereld, ga je naar het Kasteel van La Roche-en-Ardenne. Dit kasteel biedt een reis terug in de tijd met zijn torens, wallen en panoramische uitzichten over de Ourthe-vallei. Een verrijkende ervaring voor jong en oud.

Liefhebbers van spectaculaire panorama's mogen het Uitzichtpunt van Hérou niet missen. Gelegen op een rotskam, biedt dit uitzichtpunt een adembenemend perspectief op de Ourthe-vallei en zijn kronkels. Een perfecte plek voor fotografen en natuurliefhebbers.

Voor een dagje ontsnappen in de natuur is het Domein van Mirwart de ideale plek. Dit bosgebied biedt wandelpaden, vijvers en picknickplaatsen voor een dagje uit met familie of vrienden.

Tot slot is het Natuurpark van de Twee Ourthes een must voor natuurliefhebbers. Met zijn gevarieerde landschappen, rivieren en bossen biedt dit park tal van wandel- en buitenactiviteiten. Een ideale plek om op te laden en te genieten van de schoonheid van de Ardennen.

Samengevat: dit vakantiehuis in Vaux-sur-Sûre is de perfecte plek voor een wellnessverblijf met familie of vrienden. Met zijn kwaliteitsvoorzieningen, privéspa en talrijke activiteiten in de buurt, belooft het onvergetelijke vakanties in het hart van de Belgische Ardennen.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ideaal voor
Verblijf met baby
Vrijetijdsvoorzieningen
Sauna , Jacuzzi  , Loungeruimte , Hamam
Speelruimte
Wifi
Barbecue met hout
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Tuinmeubilair , Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Beveiligde fietsenstalling

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland, in het centrum van het dorp
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Jardin et campagne
Oriėntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
280 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Air pulsé + Radiateur + Climatisation
Jaar van renovatie
2023

Niveau 0

  • Ontspanningsruimte

    Jacuzzi 12 pers, Stoombad 8 pers, Sauna 8 pers, Sauna infrarood (2p), Douche met multijets x 1
  • Ontspanningsruimte

    Massagetafel 1
  • Ingerichte keuken

    Filter-koffiezetapparaat, koffiezetapparaat met bonen, Inductiekookplaat x 4, combi oven-microgolfoven , Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Waterkoker , Soepmixer , Broodrooster , Vruchtenpers , Stofzuiger
  • Zitkamer

  • Eetkamer

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1, TV, Haardroger x 1
  • Kamer met tussendeur 2 - 2p

    Bed met uitschuifbaar onderbed 2p x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer 1

    Douche x 2, Wastafel x 1, Haardroger x 1
  • Afzonderlijk toilet x 3

Niveau 1

  • Zitkamer

    Slaapzetel 2 pers x 1, TV
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1, Haardroger x 1

Buiten

  • Privétuin

    Totale oppervlakte 2000 m², Niet omheind
  • Terras

    Oppervlakte 114 m², Tuinmeubilair
  • Beveiligde fietsenstalling

  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
Beddengoed en badhanddoeken verplicht te huren
Badjassen voorzien
Vaatdoeken ter plaatse voorhanden
Bos
2 km
Rivier
200 m
Meer
15 km (Neufchāteau)
Ravel
2 km
Restaurants
7 km
Winkels
2 km
Bakkerij
2 km
Apotheek
1 km
VVV Kantoor
2 km
Station
17 km (Libramont)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquźtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken