Oude gerenoveerde schuur voor 10 personen op de Côtes de Wanne

[107667-01]
10 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 5 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in dit prachtige vakantiehuis gelegen in Trois-Ponts, in het hart van de Ardennen . Ideaal voor maximaal 10 personen, biedt deze gerenoveerde oude schuur een prachtig comfort voor een verblijf met familie of vrienden. Met zijn 5 slaapkamers en 5 privébadkamers is dit huis perfect voor 5 koppels of gezinnen met kinderen. Het huis ligt in het charmante dorpje Wanne, op de...

Welkom in dit prachtige vakantiehuis gelegen in Trois-Ponts, in het hart van de Ardennen. Ideaal voor maximaal 10 personen, biedt deze gerenoveerde oude schuur een prachtig comfort voor een verblijf met familie of vrienden. Met zijn 5 slaapkamers en 5 privébadkamers is dit huis perfect voor 5 koppels of gezinnen met kinderen.

Het huis ligt in het charmante dorpje Wanne, op de hoogten tussen Trois-Ponts en Stavelot, een prachtige regio. Het panoramische terras biedt een adembenemend uitzicht over de vallei, zonder huizen in zicht, alleen velden, koeien en bossen. Op slechts 1 km afstand liggen de skipistes van Val de Wanne, die het hele jaar door activiteiten en animaties bieden, zoals langlaufen, alpineskiën, rodelen, een speeltuin, een doolhof, devalkart en boerengolf. Een bezoek is een must: je zult je niet vervelen!

De fietsliefhebbers zullen blij zijn te weten dat de beroemde hellingen van Wanne en Stockeu op een steenworp afstand van het vakantiehuis liggen, wat de mogelijkheid biedt om de mooiste mythische hellingen van de regio te beklimmen. Het vakantiehuis is uitgerust met een beveiligde fietsenstalling en een fietsreinigingsset, perfect voor fietsliefhebbers.

Binnen is het huis met zorg en aandacht voor detail ingericht. De kelder herbergt een bar, een tafelvoetbal en een groot scherm voor vermaak. Alles is ook bedacht voor gezellige momenten: de ruime super uitgeruste keuken voor heerlijke maaltijden en de mooie grote ovale tafel perfect voor levendige discussies of een activiteit.. Elke tweepersoonskamer heeft ook zijn eigen privébadkamer, wat optimaal comfort biedt aan alle gasten.

Voor de jongsten is er een speel- en leeshoek ingericht, terwijl de ouderen kunnen genieten van de speelkamer uitgerust met een biljart en een dartbord. Buiten zijn de privétuin en het privéterras perfect om te ontspannen. Een petanquebaan, een picknicktafel in de schaduw van de bomen, ligstoelen en een barbecue maken de buitenfaciliteiten compleet en bieden alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf.

Voor degenen die de omgeving willen verkennen, zijn er verschillende activiteiten en toeristische bezienswaardigheden in de buurt. Op slechts enkele kilometers afstand ligt de Abdij van Stavelot, een must-see plaats van cultuur en erfgoed. Het Ardense dorp Coo is ook een bezoek waard, met zijn charmante straatjes en pittoreske landschappen.

Voor een ontspannende dag is het meer van Doyards in Vielsalm de ideale plek. Dit meer biedt een rustige omgeving om te wandelen of gewoon te ontspannen aan het water. Geschiedenisliefhebbers zullen genieten van een bezoek aan het Malmundarium, een interactief museum dat bezoekers onderdompelt in de geschiedenis van Malmedy. De Kathedraal van Malmedy is ook een opmerkelijke historische plek die je niet mag missen.

Samengevat, dit vakantiehuis in Trois-Ponts is de perfecte plek voor een verblijf met familie of vrienden. Met zijn vele faciliteiten, idyllische omgeving en de vele activiteiten in de buurt, biedt het alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Ontspanning
Fietsverblijf
Ideaal voor
Verblijf met baby
Ligging
Afgelegen
Terras met uitzicht
Vrijetijdsvoorzieningen
Tafelvoetbalspel
Speelruimte , Gezelschapsspellen
Biljart
Bar
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
5 badkamers
5 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel , 1 babybed
Buiten
Privéterras 
Spellen voor buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Beveiligde fietsenstalling
Privéparking
Andere
Droogtrommel , Wasmachine
Fietsreinigingskit
Melissa - Customer Service Advisor
Tip(s) van Melissa Customer Service Advisor

De locatie van dit vakantiehuis is een van de grootste troeven: vanaf de hoogten tussen Trois-Ponts en Stavelot geniet je van een panorama over de vallei. Tal van activiteiten zijn mogelijk in de buurt in het hart van de natuur : de skipistes van Val de Wanne (die langlaufen, alpineskiën, rodelen, een speelterrein, een doolhof, de devalkart en boerengolf aanbieden). Voor fietsliefhebbers zijn de beroemde Côtes de Wanne en de Stockeu in de buurt, ideaal voor degenen die de mooiste mythische beklimmingen van de regio willen trotseren.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Halfvrijstaand huis, grenzend aan de woning van de eigenaar
Ligging
Op het platteland, in het centrum van het dorp
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuid-West
Totale oppervlakte
250 m²
Aantal niveaus
4
Aantal badkamers
5
Aantal slaapkamers
5
Verwarming
Centraal/Warmtepomp
Bouwjaar
1900
Jaar van renovatie
2024

Niveau -1

  • Speelkamer

    Darts, Tafelvoetbalspel, Biljart, TV, Bar, Wastafel
  • Afzonderlijk toilet - x1

  • Berging

    Wasmachine, Diepvriezer, Koelkast x 1, Droogtrommel (droogkast)

Niveau 0

  • Hall

  • Afzonderlijk toilet - x1

  • Zitkamer

    Gezelschapsspellen, Biljart
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, Oven x 2, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Nespresso Koffiemachine , Broodrooster , Waterkoker , Soepmixer , Vruchtenpers

Niveau 1

  • Salon in mezzanine

    Boeken, Kinderspellen
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 2

  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 3

    Douche, Wastafel, WC

Niveau 3

  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 4

    Douche, Wastafel, WC
  • Slaapkamer 5 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 5

    Douche, WC, Wastafel

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 1300 m²
  • Privéterras

    Oppervlakte 45 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Petanqueveld
  • Beveiligde fietsenstalling

    Fietsreinigingskit
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 6
Bedlinnen ter plaatse
Badhanddoeken ter plaatse
Vaatdoeken ter plaatse voorhanden
Bakkerij
6 km (Trois-Ponts)
Apotheek
6 km (Trois-Ponts)
Winkels
6 km (Trois-Ponts)
Restaurants
6 km (Trois-Ponts)
Markt
6 km (Trois-Ponts)
VVV Kantoor
6 km (Trois-Ponts)
Ravel
6 km (Trois-Ponts)
Station
6 km (Trois-Ponts)

1 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

Anoniem NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2024

Volledig vernieuwde gite met prachtig uitzicht; zéér vriendelijke eigenaars, gelegen in heel rustig dorpje met mooie wandelroutes, een goede uitvalsbasis voor activiteiten in de omgeving, om nadien in een oase van rust terug keren en te genieten van de natuur rondom en het comfort van deze woning. Zeker een aanrader.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken