Afgelegen chalet aan vijver in Saint-Hubert, Ardennen

[107698-01]
+
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze prachtige chalet voor 4 personen, gelegen in het idyllische Saint-Hubert . Dit vakantiehuis is ideaal voor koppels, met of zonder kinderen, die op zoek zijn naar een ontspannen verblijf in de Ardennen . Het chalet is ontworpen met oog voor detail en geïnspireerd door de vormen en elementen van de natuur, waardoor het perfect opgaat in de omliggende omgeving. Het...

Welkom in deze prachtige chalet voor 4 personen, gelegen in het idyllische Saint-Hubert. Dit vakantiehuis is ideaal voor koppels, met of zonder kinderen, die op zoek zijn naar een ontspannen verblijf in de Ardennen. Het chalet is ontworpen met oog voor detail en geïnspireerd door de vormen en elementen van de natuur, waardoor het perfect opgaat in de omliggende omgeving.

Het chalet beschikt over 2 comfortabele slaapkamers en 1 ruime badkamer. Voor gezinnen met jonge kinderen is er een babybedje, een kinderstoel en zelfs een badje voor baby's. De gezellige woonkamer is uitgerust met een houtpelletkachel, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Buiten vind je een privétuin met een jacuzzi, perfect om te ontspannen na een dag vol avontuur. Er is ook een houtbarbecue, ideaal voor gezellige momenten. Voor wie graag vist is er een vijver waar je kunt vissen zonder vergunning, mits een kleine bijdrage en reservering.

Een van de unieke voordelen van deze chalet is de mogelijkheid om je fiets veilig op te bergen in een speciaal daarvoor bestemde ruimte. Dit is vooral handig gezien de vele wandel- en fietspaden in de buurt.

De ligging van het chalet is werkelijk uniek. Het bevindt zich in een afgelegen gebied met vijvers en eeuwenoude bomen.  Een serene en rustgevende omgeving, perfect voor een ontspannen vakantie.

Bovendien ben je slechts een korte afstand verwijderd van het centrum van Saint-Hubert, waar je kunt genieten van diverse activiteiten en bezienswaardigheden. Een van de hoogtepunten is een bezoek aan de Sint-Hubertusbasiliek, een bijzonder stuk erfgoed dat je niet mag missen.

Voor natuurliefhebbers is een dagje in de natuur van het domein van Mirwart een absolute aanrader. Dit natuurgebied biedt tal van wandel- en fietspaden, evenals de mogelijkheid om te genieten van de prachtige flora en fauna van de Ardennen.

Als je van boeken houdt, mag je een bezoek aan Redu, het charmante Boekendorp, niet missen. Dit pittoreske dorpje staat bekend om zijn vele boekwinkels en gezellige cafés, waar je urenlang kunt rondneuzen en genieten van de rustige sfeer.

Met al deze voorzieningen en activiteiten in de buurt, is dit chalet in Saint-Hubert de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een combinatie van beide, je zult hier zeker vinden wat je zoekt.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Verblijf zoals op hotel
Vissen
Kerstsfeer
Ideaal voor
Verblijf met baby
Ligging
Aan het water
Afgelegen
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue met hout
Houtpelletkachel
Jacuzzi 
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
2 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel , 1 babybad
Buiten
Privétuin 
Tuinmeubilair
Vijver
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Laura - Customer Service Advisor
Tip(s) van Laura Customer Service Advisor

 Let op met kleine kinderen bij de vijver, aangezien deze niet omheind is.

 

De eigenaar de chalet kan je ook in contact brengen met een lokale traiteur, zodat je kunt genieten van heerlijke regionale gerechten zonder zelf te hoeven koken.

Belangrijk om te weten

Er is een mezzaninekamer
Ideaal om wat bij te praten: hier doe je de afwas nog gezellig met de hand!

Niet omheinde vijver, dus opgelet met kleine kinderen zonder toezicht

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaande vakantiehuis
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Bois, étang
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
59 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Houtpelletkachel
Bouwjaar
2024

Niveau 0

  • Ingerichte keuken

    Filter-koffiezetapparaat, Vitroceramische kookplaat x 4, Koelkast met vriesvak x 1, combi oven-microgolfoven Waterkoker , Soepmixer , Broodrooster , Vruchtenpers
  • Zitkamer

    TV, Houtpelletkachel
  • Eetkamer

  • Badkamer

    Douche x 1, WC x 1, Haardroger x 1
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed
  • Berging

    Stofzuiger

Niveau 1

  • Mezzaninekamer 2 - 2p

    2p bed x 1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind, Oppervlakte 10000 m², Vijver Niet omheind
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Beddengoed en badhanddoeken verplicht te huren
Vaatdoeken ter plaatse voorhanden
Ravel
300 m
Winkels
2 km
Bos
Vlakbij de vakantiewoning
Meer
25 km (Lac de Neufchâteau)
Station
15 km (Libramont)
Bakkerij
2 km
Apotheek
2 km
VVV Kantoor
2 km

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken