Charmante chalet in Redu, Ardennen

[107641-04]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze charmante  chalet  in het hart van de  Ardennen , gelegen in het pittoreske  Redu . Dit gezellige vakantiehuis is perfect voor een ontspannen verblijf met  4 personen . Het chalet beschikt over alle nodige voorzieningen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Bij aankomst zul je meteen de  cassettehaard  opmerken, die zorgt voor...

Welkom in deze charmante chalet in het hart van de Ardennen, gelegen in het pittoreske Redu. Dit gezellige vakantiehuis is perfect voor een ontspannen verblijf met 4 personen. Het chalet beschikt over alle nodige voorzieningen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Bij aankomst zul je meteen de cassettehaard opmerken, die zorgt voor een warme en gezellige sfeer. De chalet heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer, wat het ideaal maakt voor een klein gezin of een groep vrienden. Bovendien zijn 2 honden welkom, zodat je je trouwe viervoeters niet thuis hoeft te laten.

Het privéterras is een perfecte plek om te genieten van je ochtendkoffie of een avondmaaltijd in de buitenlucht. Voor de liefhebbers van buiten koken is er een barbecue. De gezamenlijke tuin biedt voldoende ruimte voor ontspanning en spelletjes.

Redu staat bekend als het het charmante Boekendorp, en een bezoek aan dit charmante dorp mag niet ontbreken tijdens je verblijf. Ontdek de vele boekwinkels en geniet van de gezellige sfeer.

Op slechts een korte afstand van het chalet bevinden zich de beroemde  Grotten van Han. Deze indrukwekkende grotten zijn een must-see voor natuurliefhebbers en avonturiers. Verken de ondergrondse wereld en bewonder de prachtige stalactieten en stalagmieten. 

Een andere interessante bestemming is Saint-Hubert, een stad waar natuur en legenden samenkomen. Bezoek de prachtige basiliek en leer meer over de rijke geschiedenis van deze regio. Meer informatie vind je op de pagina over Saint-Hubert.

Voor een unieke ondergrondse ervaring kun je een bezoek brengen aan de Grot van Lorette. Deze grot ligt op 60 meter onder de grond en biedt een fascinerende kijk op de geologie van de regio.

Deze chalet in Redu biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Boek nu!

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Cassettehaard
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
1 badkamer
Buiten
Privéterras  , Tuinmeubilair
Gezamenlijke tuin
Parking en voorzieningen 
Openbare parking
Type woning
Halfvrijstaand huis, aangrenzend aan een vakantiehuis
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Westen
Totale oppervlakte
70 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2024

Niveau -1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 0

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Koffiezetapparaat Senseo, Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Stofzuiger

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Oppervlakte 300 m²
  • Privéterras

    Oppervlakte 10 m²
  • Openbare parking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen ter plaatse
Badhanddoeken ter plaatse
Vaatdoeken ter plaatse voorhanden
Bos
50 m
Restaurants
2 km (Redu)
Winkels
2 km (Redu)
VVV Kantoor
2 km (Redu)
Skipiste
10 km
Station
30 km (Libramont)

2 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

B. Carlo NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2024

Geweldig vakantiehuis op mooie locatie. Zeer compleet en gezellig ingericht. Helaas werkte TV nog niet. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Omgeving zeer fraai en rustig. Mooie uitvalsbasis naar Redu, Bouillon Dierenpark en stad, Euro Space Center, Grotten van Han etc.

Vertalen naar het Nederlands
P. Danny NL Belgique
8,4
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Augustus 2024

Was nog niet klaar om te verhuren. Het afbraak materiaal van de renovatie lag nog in de buitenberging - waardoor onbruikbaar. We wisten dat er (nog) geen Wifi aanwezig was , maar in de ruime omgeving van de woning heb je als Proximus klant geen enkel bereik. Beneden verdieping ( slaapkamers en badkamer ) zijn mooi gerenoveerd. Heel rustige ligging met privé terras , spijtig dat de barbecue onbruikbaar was wegens te vuil.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken