Ruime vakantiewoning in La Roche-en-Ardenne

[106225-02]
+
6/8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze prachtige vakantiewoning in La Roche-En-Ardenne , perfect voor een ontspannen verblijf met familie of vrienden. Deze charmante woning biedt plaats aan 8 personen en is ideaal voor 2 koppels met kinderen . Dankzij de ligging in een doodlopende straat, geniet je hier van de rust en het comfort van een authentieke dorpswoning. De woning beschikt over 3 slaapkamers en...

Welkom in deze prachtige vakantiewoning in La Roche-En-Ardenne, perfect voor een ontspannen verblijf met familie of vrienden. Deze charmante woning biedt plaats aan 8 personen en is ideaal voor 2 koppels met kinderen. Dankzij de ligging in een doodlopende straat, geniet je hier van de rust en het comfort van een authentieke dorpswoning.

De woning beschikt over 3 slaapkamers en 3 badkamers, wat zorgt voor voldoende privacy en comfort voor iedereen. De gezellige woonkamer met een houtkachel nodigt uit tot knusse avonden bij het vuur. De aparte keuken is volledig uitgerust en biedt alle nodige voorzieningen om heerlijke maaltijden te bereiden.

Buiten vind je een ruime privétuin met een privéterras waar je kunt genieten van de frisse lucht en het prachtige uitzicht. Voor de liefhebbers van wellness is er een sauna in de tuin, perfect om te ontspannen na een dag vol activiteiten. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken op de speeltoren en de glijbaan, terwijl de volwassenen zich vermaken op het petanqueveld.

Voor gezellige maaltijden in de buitenlucht is er een barbecue. Fietsliefhebbers kunnen hun fietsen veilig stallen in de beveiligde fietsenstalling en gebruik maken van de aanwezige fietsen om de omgeving te verkennen.

Deze vakantiewoning biedt ook een babybedje en een kinderstoel, zodat ook de jongste gasten zich thuis voelen. 

In de omgeving van La Roche-En-Ardenne valt er genoeg te beleven. Breng een bezoek aan het meer en de stuwdam van Nisramont, een uitzonderlijke site. Hier kun je genieten van prachtige wandelingen en adembenemende uitzichten.

Voor een panoramisch uitzicht over de omgeving, ga je naar het uitzichtpunt van Le Hérou. Een ideale plek om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Ardennen en om prachtige foto's te maken.

Een andere interessante bezienswaardigheid is de Kluizenaarswoning van Sint-Thibaut, een miraculeus bedevaartsoord dat zeker een bezoek waard is.

Voor een stap terug in de tijd bezoek je het Kasteel van La Roche-en-Ardenne.

La Roche-en-Ardenne zelf staat bekend als de 'parel van de Ardennen'. Dit charmante stadje biedt tal van activiteiten, gezellige restaurants en winkels, en is de perfecte uitvalsbasis voor je vakantie.

Voor een origineel dagje ontspanning aan het water kun je naar het strand van Maboge gaan. Hier kun je zwemmen, zonnebaden en genieten van een heerlijke dag aan het water.

Met al deze geweldige voorzieningen en activiteiten in de buurt, is deze vakantiewoning in La Roche-En-Ardenne de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Boek nu en geniet van een ontspannen en avontuurlijke tijd met je geliefden!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Sauna
Houtkachel
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
3 slaapkamers
3 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Spellen voor buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Beveiligde fietsenstalling
Privéparking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In een gehucht
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
150 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
3
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Centrale verwarming op huisbrandolie
Bouwjaar
1900
Jaar van renovatie
2021

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Afwasmachine x 1, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Filter-koffiezetapparaat , Gourmetstel , Raclette
  • Berging

    Droogtrommel (droogkast), Wasmachine
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2/4p

    Stapelbed x 4
  • Badkamer

    WC x 1, Douche x 1, Wastafel x 2

Buiten

  • Buiten ontspanningsruimte

    Sauna (6 pers)
  • Privétuin

    Omheind door een hek, Omheind, Oppervlakte 700 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Glijbaan, Petanqueveld
  • Terras

    Oppervlakte 20 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
  • Beveiligde fietsenstalling

Vaatdoeken mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
1 km
Meer
8 km (Nisramont)
Skipiste
10 km
Restaurants
4 km (La Roche)
Winkels
4 km (La Roche)
Markt
4 km (La Roche)
VVV Kantoor
4 km (La Roche)
Mister Cash
4 km (La Roche)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken