Bijzondere vakantiewoning in Houffalize, Ardennen

[105736-24]
14/16 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 7 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze heel  bijzondere  vakantiewoning in  Houffalize , ideaal voor een onvergetelijk verblijf met  16 personen . Deze unieke accommodatie biedt een perfecte mix van  luxe  en  comfort  in een  hedendaagse  setting. Met zijn ligging aan het water biedt dit vakantiehuis een serene omgeving om volledig te ontspannen. De woning...

Welkom in deze heel bijzondere vakantiewoning in Houffalize, ideaal voor een onvergetelijk verblijf met 16 personen. Deze unieke accommodatie biedt een perfecte mix van luxe en comfort in een hedendaagse setting. Met zijn ligging aan het water biedt dit vakantiehuis een serene omgeving om volledig te ontspannen.

De woning beschikt over 7 ruime slaapkamers en 7 moderne badkamers, wat iedereen zijn privacy en comfort garandeert .Voor de kleintjes zijn er 2 babybedjes en 2 kinderstoelen beschikbaar, zodat ook zij zich helemaal thuis voelen. En goed nieuws: je kunt tot 2 honden meenemen!

De privétuin en het privéterras vormen een geweldige plek om te genieten van de buitenlucht. Stel je voor: een gezellige avond met vrienden en familie, terwijl je geniet van heerlijke barbecuegerechten. Of ontspan in het houten warmwaterbad met een glas wijn, terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van het water.

De ontspanningsruimte is perfect voor momenten van rust en plezier. Hier vind je een houtkachel die een warme en gezellige sfeer creëert. Daarnaast is er een bar waar je van een drankje kan genieten en intussen genieten van de mooie omgeving.

Het terras met uitzicht biedt een adembenemend panorama over de natuur. Het is de ideale plek om 's ochtends je koffie te drinken of 's avonds te ontspannen met een goed boek. De ligging aan het water maakt deze plek extra bijzonder en zorgt voor een unieke vakantie-ervaring.

In de omgeving van deze prachtige vakantiewoning zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden die je verblijf nog specialer maken. Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet mag missen:

Houffalize en de omgeving bieden tal van activiteiten en bezienswaardigheden die je vakantie nog specialer maken. Bezoek het uitzichtpunt van Le Hérou en geef er je ogen de kost.

Laat je inspireren door de natuur in het Natuurpark van de Twee Ourthes. Dit park biedt prachtige wandelroutes en een overvloed aan flora en fauna.

Houffalize zelf is een charmant stadje waar je zowel rust als adrenaline kunt vinden. Ontdek de lokale cultuur en geniet van de vele outdoor activiteiten die de omgeving te bieden heeft.

Waan je in de middeleeuwen met een bezoek aan het Kasteel van La Roche-en-Ardenne.. Dit historische kasteel biedt een fascinerende kijk op het verledend. 

Voor een unieke herdenkingsplaats bezoek je het  Battle of the Bulge Monument Dit monument is een eerbetoon aan de soldaten die vochten in de Slag om de Ardennen en biedt een indrukwekkende ervaring.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of cultuur, dit bijzondere vakantiehuis in Houffalize biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Boek nu en geniet van een luxueus en comfortabel verblijf in een prachtige omgeving.

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Ligging
Terras met uitzicht
Aan het water
Vrijetijdsvoorzieningen
Houtkachel
Bar
Houten warmwaterbad
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
7 slaapkamers
7 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
2 kinderstoelen , 2 babybedden
Buiten
Privéterras 
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In een vakantiedorp
Nabijheid van wegen
A proximité d'une rue peu fréquenté
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
600 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
7
Aantal slaapkamers
7
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming

Niveau -1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, Bar, Houtkachel
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 6, Oven x 2, Afzuigkap, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Raclette , Nespresso Koffiemachine , Waterkoker , Soepmixer , Stofzuiger
  • Slaapkamer 3 - 4p

    Stapelbed x 4
  • Privébadkamer 3

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 4

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 1

  • Slaapkamer 5 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 5

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Balkon

    Warmwaterbad
  • Slaapkamer 6 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 6

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1
  • Balkon

    Warmwaterbad
  • Slaapkamer 7 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 7

    Douche x 1, Wastafel x 2, WC x 1

Buiten

  • Buiten ontspanningsruimte

    Warmwaterbad
  • Privétuin

    Oppervlakte 2500 m²
  • Terras

    Toegang langs buiten, Oppervlakte 80 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 6
Bedlinnen te huren (verplicht)
Badlakens mee te brengen of te huren
Bos
200 m
Rivier
50 m
Skipiste
24 km (Baraque de Fraiture)
Restaurants
8 km (Houffalize)
Winkels
8 km (Houffalize)
Markt
8 km (Houffalize)
VVV Kantoor
8 km (Houffalize)
Mister Cash
8 km (Houffalize)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken