Charmant vakantiehuis in Herbeumont voor 6 personen met privétuin, 3 slaapkamers en houtpelletkachel

[107655-01]
+
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in dit prachtige vakantiehuis voor 6 personen , gelegen in het pittoreske Herbeumont . Deze charmante woning is ideaal voor twee koppels met kinderen en biedt een warme en gezellige sfeer dankzij de alomtegenwoordigheid van hout in het interieur. Gelegen aan de rand van het gehucht St Médard en op slechts 7 km van het centrum van Herbeumont , is dit de perfecte...

Welkom in dit prachtige vakantiehuis voor 6 personen, gelegen in het pittoreske Herbeumont. Deze charmante woning is ideaal voor twee koppels met kinderen en biedt een warme en gezellige sfeer dankzij de alomtegenwoordigheid van hout in het interieur. Gelegen aan de rand van het gehucht St Médard en op slechts 7 km van het centrum van Herbeumont, is dit de perfecte uitvalsbasis voor talloze wandelingen en avonturen.

Het vakantiehuis beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor iedereen. Voor de allerkleinsten is er een babybedje en een kinderstoel beschikbaar. De gezellige woonkamer is voorzien van een houtpelletkachel, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer, perfect om te ontspannen na een dag vol avontuur.

Buiten vind je een grote privétuin met een privéterras, waar je kunt genieten van een heerlijke houtbarbecue. Voor de kinderen zijn er verschillende buitenspeeltuigen beschikbaar, zodat ze zich geen moment zullen vervelen. Daarnaast is er een petanqueveld voor een gezellig potje jeu de boules met vrienden en familie.

Voor de fietsers onder jullie is er een beveiligde fietsenstalling en een fietsreinigingskit. Er is ook een carport voor je auto, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over parkeren. En vergeet niet het burlen van het hert te ervaren tijdens de bronsttijd, een uniek natuurfenomeen dat je niet mag missen.

De ligging van het vakantiehuis is werkelijk uniek. Het bevindt zich in de buurt van het Nationaal Park van de Semoisvallei, waar je kunt genieten van de prachtige natuur en de vele wandel- en fietspaden. De omgeving biedt tal van activiteiten en bezienswaardigheden die je vakantie onvergetelijk zullen maken.

Een van de hoogtepunten in de buurt is Het kasteel van Herbeumont. Dit middeleeuwse kasteel, gelegen in de natuur, biedt een prachtig uitzicht en een fascinerende geschiedenis. Het is de perfecte plek voor een dagje uit met het gezin.

Voor de natuurliefhebbers is La Roche à l’Appel een absolute aanrader. Dit schitterende uitkijkpunt in het hart van de Ardense bossen biedt adembenemende uitzichten en is een geweldige plek voor een wandeling of picknick.

Een andere must is Chassepierre, waar natuur, spektakel en magie samenkomen. Dit charmante dorpje staat bekend om zijn jaarlijkse straattheaterfestival en biedt een unieke ervaring voor jong en oud.

Voor waterliefhebbers is een bezoek aan het meer van Neufchâteau een geweldige keuze. Hier kun je volop genieten van diverse wateractiviteiten zoals zwemmen, kajakken en vissen. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Verken ook de middeleeuwse kasteelruïnes van Herbeumont, een fascinerende plek die je terugvoert naar vervlogen tijden. Deze ruïnes bieden een prachtig uitzicht op de omgeving en zijn een geweldige plek voor een avontuurlijke wandeling.

Tot slot, maak een buitengewone stop in Florenville. Dit charmante stadje biedt een mix van cultuur, geschiedenis en natuur. Bezoek de lokale markten, geniet van de heerlijke streekproducten en ontdek de prachtige omgeving.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of cultuur, deze vakantiewoning in Herbeumont biedt voor elk wat wils. Boek nu je verblijf en beleef een onvergetelijke vakantie in de prachtige Belgische Ardennen!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Burlen van het hert
Ligging
Nationaal Park
Vrijetijdsvoorzieningen
Houtpelletkachel
Barbecue met hout
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel , 1 babybed
Buiten
Privéterras 
Spellen voor buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking , Carport
Beveiligde fietsenstalling
Andere
Fietsreinigingskit

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Platteland, Dorp
Oriëntatie
Oosten
Totale oppervlakte
160 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Elektrisch / Houtpelletkachel
Jaar van renovatie
2024

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Zetel 1p x 3, Houtpelletkachel
  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Raclette
  • Eetkamer

  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1
  • Berging

    Koelkast met diepvriezer x 1
  • Afzonderlijk toilet x1

Niveau 1

  • Zitkamer

    Zetel 3p x 1, TV
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 3

    Wastafel x 1, Douche x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

  • Terras 1

    Oppervlakte 40 m²

Buiten

  • Beveiligde fietsenstalling

    Aantal parkeerplaatsen: 6
  • Privétuin

    Oppervlakte 650 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Huisje voor kinderen, Petanqueveld
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
  • Carport

    Aantal parkeerplaatsen: 1
Bakkerij
7 km (Herbeumont)
Bos
300 m
Apotheek
7 km (Herbeumont)
Rivier
7 km (Semois)
Restaurants
7 km (Herbeumont)
Winkels
7 km (Herbeumont)
Markt
10 km (Bertrix)
VVV Kantoor
10 km (Bertrix)
Bus
200 m
Station
10 km (Bertrix)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken