Gerestaureerde boerderij in Havelange, Ardennen: ruimte voor 15 gasten, 6 slaapkamers, 5 badkamers in een natuurrijke omgeving

[107663-01]
14/15 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 6 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze prachtige vakantiewoning in Havelange, een charmant dorpje in het hart van de Ardennen. Deze voormalige boerderij , gebouwd in 1898 en volledig gerenoveerd sinds  2022 , biedt een authentieke en comfortabele ervaring voor 15 personen . Het is de perfecte plek voor families met kinderen en groepen vrienden die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de natuur....

Welkom in deze prachtige vakantiewoning in Havelange, een charmant dorpje in het hart van de Ardennen. Deze voormalige boerderij, gebouwd in 1898 en volledig gerenoveerd sinds 2022, biedt een authentieke en comfortabele ervaring voor 15 personen. Het is de perfecte plek voor families met kinderen en groepen vrienden die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de natuur.

De woning beschikt over 6 slaapkamers en 5 badkamers, allemaal volledig gerenoveerd en comfortabel ingericht. In de ruime woonkamer kan je gezellig samenzitten bij de houtkachel. De kinderen zullen zich zeker niet vervelen in de speelkamer met een voetbaltafel. Buiten is er het mooie, grote overdekte terras waar je kan genieten van de rust en het uitzicht op de omliggende velden en boerderijen.

De keuken is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. En als je zin hebt in een barbecue, dan kan je gebruik maken van de houtskoolbarbecue in de tuin. De woning is ook uitgerust met een beveiligde fietsenstalling, ideaal voor fietsliefhebbers die de prachtige omgeving willen verkennen.

De ligging van de woning is ideaal voor natuurliefhebbers. Je bevindt je hier midden in de velden en naast een boerderij. De eigenaar van de woning biedt ook een bezoek aan de boerderij aan en verkoopt lokale producten. Een unieke kans om het boerenleven van dichtbij te ervaren en de lokale gastronomie te ontdekken!

In de omgeving van de woning is er veel te doen. Je kan bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Fort van Hoei of het Kasteel van Modave, beide getuigen van een rijke geschiedenis. De steden Ciney en Hoei zijn ook zeker een bezoek waard, met hun gezellige straatjes en leuke winkeltjes.

Kortom, deze vakantiewoning in Havelange is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie in de natuur, met tal van activiteiten in de omgeving. Boek nu je verblijf en beleef een onvergetelijke vakantie in de Ardennen!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Ontspanning
Fietsverblijf
Kerstsfeer
Ideaal voor
Verblijf met baby
Vrijetijdsvoorzieningen
Cassettehaard
Speelruimte
Barbecue met hout
Bar
Wifi
Tafelvoetbalspel
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
5 badkamers
6 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
2 babybedden , 2 kinderstoelen
Buiten
Spellen voor buiten
Privétuin 
Privéterras 
Beek
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Beveiligde fietsenstalling
Tuinhuisje
Andere
Droogtrommel , Wasmachine
Fietsreinigingskit

Belangrijk om te weten

Opmerking : Mogelijkheid om de boerderij te bezoeken.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Logement non mitoyen
Ligging
In een gehucht, Op het Platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland, Velden
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
240 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
5
Aantal slaapkamers
6
Verwarming
Centrale verwarming / houtkachel
Bouwjaar
1898
Jaar van renovatie
2024

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Afwasmachine x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Wasmachine, Droogtrommel (droogkast) Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Broodrooster , Stofzuiger
  • Ingerichte keuken

    Oven x 1, Koelkast x 1, Kookfornuis op gas x 5, Afwasmachine x 1, Diepvriezer Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Broodrooster , Stofzuiger
  • Speelkamer

    Tafelvoetbalspel, Bar
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1, Opmerking : Bedden kunnen gescheiden of samengevoegd worden. Informeer de eigenaar over de configuratie van de kamers (tweepersoonsbedden of eenpersoonsbedden).
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x2

Niveau 1

  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2, Opmerking : Bedden kunnen gescheiden of samengevoegd worden. Informeer de eigenaar over de configuratie van de kamers (tweepersoonsbedden of eenpersoonsbedden).
  • Badkamer

    Douche x 1, Badkuip, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2, Opmerking : Bedden kunnen gescheiden of samengevoegd worden. Informeer de eigenaar over de configuratie van de kamers (tweepersoonsbedden of eenpersoonsbedden).
  • Privébadkamer 3

    Wastafel x 1, Douche x 1
  • Slaapkamer 5 - 3p

    Stapelbed x 2, 1p bed x 1
  • Privébadkamer 5

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 6 - 2p

    2p bed x 1, Opmerking : Bedden kunnen gescheiden of samengevoegd worden. Informeer de eigenaar over de configuratie van de kamers (tweepersoonsbedden of eenpersoonsbedden).
  • Privébadkamer 6

    Badkuip, Wastafel x 1, Douche x 1
  • Afzonderlijk toilet - x2

Niveau 2

  • Slaapkamer 4 - 3p

    Bed met uitschuifbaar onderbed 1p x 2, 1p bed x 1
  • Speelkamer

    TV

Buiten

  • Beveiligde fietsenstalling

    Aantal parkeerplaatsen: 15
  • Tuinhuisje

  • Overdekt terras

    Oppervlakte 40 m², Darts
  • Binnenplaats

    Oppervlakte 350 hectare(s)
  • Privétuin

    Omheind door een hek + omheining, Oppervlakte 450 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 10
Bedlinnen te huren (verplicht)
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
300 m
Bakkerij
3 km (Havelange)
Apotheek
3 km (Havelange)
Beekje
Ravel
3 km (Havelange)
Restaurants
3 km (Havelange)
Winkels
3 km (Havelange)
Markt
3 km (Havelange)
VVV Kantoor
18 km (Ciney)
Mister Cash
3 km (Havelange)
Station
18 km (Ciney)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken