Charmant vakantiehuis in Han-sur-Lesse; Ardennen

[107661-01]
2 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in dit prachtige vakantiehuis gelegen in het pittoreske Han-sur-Lesse. Dit charmante huis, gebouwd in 1850 en volledig gerenoveerd in 2023 , biedt een perfecte mix van historische charme en modern comfort. Het is de ideale plek voor een romantisch uitje voor twee. Deze luxueuze woning is uitgerust met een scala aan voorzieningen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken....

Welkom in dit prachtige vakantiehuis gelegen in het pittoreske Han-sur-Lesse. Dit charmante huis, gebouwd in 1850 en volledig gerenoveerd in 2023, biedt een perfecte mix van historische charme en modern comfort. Het is de ideale plek voor een romantisch uitje voor twee.

Deze luxueuze woning is uitgerust met een scala aan voorzieningen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De slaapkamer is bijzonder comfortabel, de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol avontuur. De woning beschikt ook over een moderne badkamer.

Maar het echte hoogtepunt van deze woning zijn de buitenfaciliteiten. Stel je voor dat je ontspant in de buitensauna met uitzicht op de rivier, of geniet van een duik in de grote jacuzzi onder het overdekte terras. En dat alles terwijl je omringd bent door honderden bloeiende rozen. Het is echt een stukje paradijs.

De ligging van dit vakantiehuis is ook een groot pluspunt. Het is gelegen aan de rand van een rivier in een klein gehucht. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op het omliggende platteland en de rivier. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en te genieten van de rust en stilte van de natuur.

En als je zin hebt om eropuit te trekken, zijn er tal van activiteiten in de omgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Rochefort, de stad van ontspanning. Of ontdek de geschiedenis van de regio in Malagne, het boeiende Archeopark van Rochefort. En voor de avonturiers is er de Grot van Lorette, waar je 60 meter onder de grond kunt afdalen.

En laten we de uitstekende service van de eigenaar niet vergeten. Of je nu zin hebt in een heerlijk ontbijt, een uitgebreide maaltijd of gewoon een glas wijn, de eigenaar kan het allemaal voor je regelen. Het is de perfecte manier om je vakantie nog specialer te maken.

Kortom, dit vakantiehuis in Han-sur-Lesse heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Boek nu en begin met het plannen van je droomuitje.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Vissen
Ideaal voor
Romantisch verblijf
Ligging
Terras met uitzicht
Aan het water
Vrijetijdsvoorzieningen
Jacuzzi  , Sauna
Bar
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking

Belangrijk om te weten

Opmerking : Mogelijkheid tot ontbijt (op aanvraag, betalend) en vers brood ter plaatse verkrijgbaar

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Bij het buitenrijden van het dorp, in een gehucht
Nabijheid van wegen
Langsheen een drukke straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland, Rivier
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
150 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Centrale verwarming op huisbrandolie
Bouwjaar
1850
Jaar van renovatie
2024

Niveau 0

  • Hall

  • Vestiaire

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Bar, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Koffiezetapparaat Senseo , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Mixer , Vruchtenpers , Stofzuiger
  • Leeszaal

  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1, Haardroger x 1

Buiten

  • Buiten ontspanningsruimte

    Outdoor jacuzzi (5p) couvert, Sauna (4pers)
  • Pergola

  • Overdekt terras

    Oppervlakte 16 m²
  • Terras

    Oppervlakte 50 m²
  • Tuin

    Oppervlakte 60 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Beddengoed en badhanddoeken verplicht te huren
Badjassen voorzien
Vaatdoeken ter plaatse voorhanden
Bos
750 m
Rivier
15 m (Le Ry d'Ave)
Meer
18 km (Chevetogne Parc Provincial)
Restaurants
150 m
Winkels
10 km (Rochefort)
VVV Kantoor
4 m (Han-sur-Lesse)
Mister Cash
4 km (Han-sur-Lesse)
Bus
100 m
Station
10 km (Rochefort)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken