Vakantiewoning voor koppel in Eupen, Hoge Venen

[107665-01]
2 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze charmante  vakantiewoning voor 2 personen  in het prachtige Eupen. Deze gezellige en comfortabele woning is de ideale plek voor een romantisch verblijf.  De  privétuin  biedt voldoende rust en privacy om van je vakantie te genieten. De woning beschikt over een ruime en sfeervolle  woonkamer  waar je heerlijk kunt ontspannen. De...

Welkom in deze charmante vakantiewoning voor 2 personen in het prachtige Eupen. Deze gezellige en comfortabele woning is de ideale plek voor een romantisch verblijf.  De privétuin biedt voldoende rust en privacy om van je vakantie te genieten.

De woning beschikt over een ruime en sfeervolle woonkamer waar je heerlijk kunt ontspannen. De inrichting is warm en uitnodigend, perfect voor een romantisch verblijf. De keuken is volledig uitgerust, zodat je de mogelijkheid hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden en te genieten van een gezellige avond samen.

De slaapkamer is comfortabel en biedt een goede nachtrust. Er is 1 badkamer die modern en praktisch is ingericht. Voor extra ontspanning kun je gebruik maken van de jacuzzi, een absolute troef van deze vakantiewoning. Stel je voor: na een dag vol activiteiten in de omgeving, kun je heerlijk ontspannen in de jacuzzi met je geliefde.

Buiten vind je een privéterras en een privétuin waar je kunt genieten van de frisse lucht en het mooie weer. Er is ook een barbecue met hout beschikbaar, perfect voor een gezellige avond met een zelfbereide maaltijd. De tuin is goed onderhouden en biedt een aangename plek om te ontspannen.

In de omgeving maken tal van activiteiten en bezienswaardigheden je verblijf nog specialer. Zoals het Stuwmeer van Eupen met recreatieve mogelijkheden als varen, vissen en wandelen. Ook de stad Eupen zelf biedt heel wat activiteiten, zoals gastronomie en shopping.

Een andere aanrader is het Natuurpark van de Hoge Venen - Eifel, het grootste natuurreservaat van België. Dit park biedt een brede waaier aan buitenactiviteiten, van wandelen en fietsen tot vogelspotten en picknicken.

Geschiedenisliefhebbers zullen onder de indruk zijn van de Amerikaanse militaire begraafplaats van Henri-Chapelle

Verviers, de stad van water en lekkernijen, ligt ook in de buurt. Hier kun je genieten van een dagje winkelen, lekker eten en de lokale cultuur ontdekken. De stad heeft een rijke geschiedenis en biedt tal van bezienswaardigheden.

Voor de bierliefhebbers is een bezoek aan de abdij van Val-Dieu een must. Hier kun je genieten van traditionele Belgische bieren en meer te weten komen over het brouwproces in deze historische abdij.

Met zoveel te zien en te doen in de omgeving, is dit vakantiehuis in Eupen de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie. Boek nu en geniet van een romantisch en ontspannen verblijf in de prachtige Ardennen!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ideaal voor
Romantisch verblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Jacuzzi 
Wifi
Barbecue met hout
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 slaapkamer
1 badkamer
Buiten
Privéterras 
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Sylvie - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sylvie Customer Service Advisor

De woning is gelegen langs een weg met wat verkeer, waardoor er wat achtergrondgeluid hoorbaar kan zijn vanaf het terras.

Belangrijk om te weten

Ideaal om wat bij te praten: hier doe je de afwas nog gezellig met de hand!

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder één dak = halfopen bebouwing
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Langsheen een drukke straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, dorp
Oriëntatie
Zuid-Oost
Totale oppervlakte
40 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Centrale verwarming op huisbrandolie
Jaar van renovatie
2022

Niveau 0

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 2, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1 Nespresso Koffiemachine , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Vruchtenpers
  • Eetkamer

  • Zitkamer

    TV
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Privétuin

    Niet omheind, Oppervlakte 100 m²
  • Terras

    Oppervlakte 18 m², Jacuzzi (2p)
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 1
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Meer
11km (Eupen)
Bos
5 km
Bakkerij
1km (Baelen)
Apotheek
2 km (Baelen)
Rivier
3 km (Vesdre)
Meer
9 km (La Gileppe)
Ravel
500 m
Restaurants
1 km (Baelen)
Winkels
2 km (Eupen)
Markt
4km (Welkenraedt)
VVV Kantoor
4km (Eupen)
Mister Cash
2 km (Baelen)
Bus
1km (Eupen)
Station
4km (Eupen)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken