Vakantiehuis in Dalhem voor 8 personen in de Ardennen

[104982-02]
8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,1

Welkom in deze prachtige vakantiewoning voor 8 personen gelegen in het pittoreske Dalhem . Deze accommodatie is de perfecte plek voor een ontspannen en onvergetelijk verblijf in de Belgische Ardennen. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers , wat zorgt voor voldoende ruimte en comfort voor iedereen. Bovendien is er een babybedje,   een kinderstoel en een...

Welkom in deze prachtige vakantiewoning voor 8 personen gelegen in het pittoreske Dalhem. Deze accommodatie is de perfecte plek voor een ontspannen en onvergetelijk verblijf in de Belgische Ardennen. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, wat zorgt voor voldoende ruimte en comfort voor iedereen. Bovendien is er een babybedje,  een kinderstoel en een aankleedkussen, zodat ook de jongste gasten zich thuis voelen.

De woning is modern en comfortabel ingericht, met een eigentijdse uitstraling die je meteen zal bevallen. In de gemeenschappelijke tuin kunnen de kinderen zich uitleven op de trampoline, in de zandbak of met de buitenspellen. Voor de sportievelingen is er een pingpongtafel en een minivoetbalveld. Na een actieve dag kun je heerlijk ontspannen op het privéterras met uitzicht, of gebruik maken van de barbecue voor een gezellige avondmaaltijd in de buitenlucht.

Fietsliefhebbers zullen deze vakantiewoning zeker waarderen. Er is een beveiligde fietsenstalling en een fietsreinigingskit. Daarnaast is er een laadstation voor elektrische voertuigen, zodat je je elektrische auto gemakkelijk kunt opladen.

De omgeving van Dalhem biedt tal van activiteiten en bezienswaardigheden die je verblijf nog specialer maken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de abdij van Val-Dieu, waar je kunt genieten van traditionele Belgische bieren. Deze historische abdij is een must voor bierliefhebbers en biedt een unieke kijk op de Belgische biercultuur.

Voor een avontuurlijke en educatieve ervaring kun je een bezoek brengen aan Blegny-Mine. Deze voormalige kolenmijn biedt een fascinerend inzicht in het leven van de mijnwerkers en de geschiedenis van de mijnbouw in de regio. Het is een geweldige plek om meer te leren over dit belangrijke aspect van het Belgische erfgoed.

Een andere indrukwekkende bezienswaardigheid is de Amerikaanse militaire begraafplaats van Henri-Chapelle. Deze herdenkingssite is een eerbetoon aan de Amerikaanse soldaten die hun leven hebben gegeven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is een plek van reflectie en respect, en biedt een diepgaande kijk op de geschiedenis.

Voor natuurliefhebbers is het natuurreservaat van de Geul een absolute aanrader. Dit prachtige gebied is een paradijs voor fauna en flora, en biedt talloze wandel- en fietspaden om de natuurlijke schoonheid van de regio te verkennen. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte van de natuur.

Tot slot mag een bezoek aan het Land van Herve niet ontbreken. Deze regio staat bekend om zijn heerlijke streekproducten en schilderachtige landschappen. Proef de lokale kazen, ontdek de charmante dorpjes en geniet van de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Deze vakantiewoning in Dalhem biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in de Belgische Ardennen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of cultuur, je vindt het allemaal in de omgeving van deze prachtige accommodatie. Boek je verblijf vandaag nog en ontdek zelf de magie van de Ardennen!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Ideaal voor
Verblijf met baby
Ligging
Terras met uitzicht
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
3 slaapkamers
2 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel , 1 babybed , Aankleedkussen
Buiten
Spellen voor buiten
Gezamenlijke tuin
Tuinmeubilair , Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Beveiligde fietsenstalling
EV-oplaadpunt
Privéparking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Fietsreinigingskit , EHBO-kit
Linda - Customer Service Advisor
Tip(s) van Linda Customer Service Advisor

De eigenaar toont de de kinderen graag de boerderij.

Er is eveneens een hippotherapiecentrum dat activiteiten biedt voor zowel kinderen als volwassenen die hun angst voor paarden willen overwinnen. Op verzoek kan de eigenaar geïnteresseerden in contact brengen met de managers van het centrum.
 Elektrische wagen? Hier beschik je over een oplaadpunt om je wagen op te laden. Afspraken over opladen en betaling dienen bij aankomst met de eigenaar te worden gemaakt.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Rijhuis
Ligging
In een gehucht
Nabijheid van wegen
In de buurt van een weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Westen
Totale oppervlakte
144 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
2004

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, DVD, Radio-CD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Koffiezetapparaat Senseo, Filter-koffiezetapparaat, Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Afzuigkap, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Strijkijzer en strijkplank , Soepmixer , Vruchtenpers
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Leeszaal in mezzanine

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1, Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)

Niveau 2

  • Slaapkamer 2 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1
  • Privébadkamer 2/3

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 3 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Deels omheind, Oppervlakte 2700 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Zandbak, Trampoline, Minivoetbalveld, Pingpongtafel
  • Terras

    Oppervlakte 30 m²
  • Privéparking

    Laadstation voor elektrisch voertuig, Aantal parkeerplaatsen: 3
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
10 m
Rivier
4 km (Berwinne)
Restaurants
8 km (Aubel)
Winkels
km 1.50
Markt
6 km (Visé)
VVV Kantoor
6 km (Visé)
Mister Cash
km 1.50
Bus
km 1.50
Station
6 km (Visé)
Luchthaven
30 km (Bierset)

4 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,1
Zeer goed

Anoniem FR Belgique
7,8
Groepsverblijf onder vrienden Week Juli 2024

Nous avons passé dans l'ensemble un bon séjour, mais nous avons été légèrement dérangés par le voisinage, ainsi que par des coûts prélevés sur la caution qui semblent injustifiés.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Oktober 2023

Leuke woning met grote tuin waarin leuk te spelen is voor kinderen. En er zijn heel veel paarden. Mooi uitzicht over de vallei. Heerlijk weekend beleeft.

Vertalen naar het Nederlands
B. Johan NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2023

Leuk woning, met heel goede ligging en prachtig uitzicht

Vertalen naar het Nederlands
C. Viviane NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend December 2022

was een zeer mooie locatie en mooi appertement

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken