Vakantiehuis met zwembad voor 4 personen in Baelen, Hoge Venen

[107652-01]
+
2/4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze prachtige moderne suite  voor 4 personen  in Baelen . Deze vakantiewoning is ideaal voor een koppel met 1 kind en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabel verblijf. De suite is gelegen in een rustige en groene omgeving , perfect om even helemaal tot rust te komen. Bij binnenkomst in de suite word je meteen verwelkomd door een...

Welkom in deze prachtige moderne suite voor 4 personen in Baelen. Deze vakantiewoning is ideaal voor een koppel met 1 kind en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabel verblijf. De suite is gelegen in een rustige en groene omgeving, perfect om even helemaal tot rust te komen.

Bij binnenkomst in de suite word je meteen verwelkomd door een moderne en comfortabele inrichting. De gezamenlijke tuin is een oase van rust en groen, waar je heerlijk kunt ontspannen. Voor de liefhebbers van buitenactiviteiten is er een buitenzwembad dat ongetwijfeld de 'Place to Be' zal zijn tijdens je verblijf.

De suite beschikt over 1 slaapkamer en 1 badkamer, wat het ideaal maakt voor een klein gezin. Er is ook een kinderstoel beschikbaar, zodat zelfs de jongste gasten zich thuis zullen voelen. Ook je hond mag je hier meebrengen.

Een ander hoogtepunt van deze vakantiewoning is de houtbarbecue. Perfect om 's avonds te genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Het gezamenlijke terras biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.

Naast de geweldige faciliteiten van de suite, zijn er ook tal van activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt die je kunt verkennen.

Het heerlijke Land van Herve is een prachtige regio die bekend staat om zijn glooiende heuvels, boomgaarden en pittoreske dorpjes. Het is de perfecte plek voor wandel- en fietstochten, en je kunt genieten van lokale specialiteiten zoals Hervekaas.

Voor een dag vol gastronomie, shopping en natuur, kan je terecht in Eupen. Deze stad biedt een unieke mix van cultuur en natuur, met tal van restaurants, winkels en prachtige wandelroutes.

De Stuwdam van Gileppe  is een must-see voor avonturiers. Deze indrukwekkende dam biedt een prachtig uitzicht en tal van outdooractiviteiten.

 Verviers staat bekend als de stad van water en lekkernijen. Ontdek de rijke geschiedenis en geniet van de lokale delicatessen.

Een bezoek aan de Amerikaanse militaire begraafplaats van Henri-Chapelle is een indrukwekkende ervaring. Deze herdenkingssite is een eerbetoon aan de soldaten die hun leven hebben gegeven tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Proef de traditionele Belgische bieren in de abdij van Val-Dieu. Deze historische abdij biedt rondleidingen en proeverijen van hun beroemde bieren. Verwacht je aan een unieke ervaring.

Voor natuurliefhebbers is het natuurreservaat van de Geul een paradijs. Dit gebied is rijk aan fauna en flora en biedt tal van wandelroutes. 

Het stuwmeer van Eupen is een geweldige bestemming in elk seizoen. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt genieten van het uitzicht, het biedt voor elk wat wils.

Tot slot is er het Natuurpark van de Hoge Venen - Eifelhet grootste natuurreservaat van België. Dit park biedt een adembenemend landschap en tal van outdoor activiteiten.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, deze moderne suite in Baelen biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie. Geniet van de comfortabele voorzieningen, de prachtige omgeving en de talrijke activiteiten in de buurt.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Buitenzwembad
Barbecue met hout
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 slaapkamer
1 badkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel
Buiten
Gezamenlijk terras
Gezamenlijke tuin
Parking en voorzieningen 
Privéparking

Bijzondere bepalingen

Het respect voor de rust en de kalmte van de buurt is absoluut noodzakelijk.

Opmerking : appartement au 1er étage

Type woning
Halfvrijstaand huis, grenzend aan de woning van de eigenaar
Ligging
Op het platteland, in het centrum van het dorp
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Jardin et campagne
Oriëntatie
Zuid-West
Totale oppervlakte
47 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Warmtepomp
Bouwjaar
2001
Jaar van renovatie
2022

Niveau 1

  • Zitkamer

    Slaapzetel 2 pers x 1, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Koffietoestel Dolce Gusto , Waterkoker , Stofzuiger
  • Slaapkamer - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet x1

Buiten

  • Buitenzwembad

    Gemeenschappelijk met de eigenaar, Verwarmd Par capteurs solaires, Verwarmd bij mooi weer van 15 juni tot 15 september, Verwarmd tussen 20° en 25° (behalve als de buitentemperatuur lager is dan 15°), Afmeting 11 m x 4 m x 1.40 m, Beschikbaarheid het hele jaar
  • Gemeenschappelijke tuin

    Oppervlakte 2900 m²
  • Gemeenschappelijk terras

    Oppervlakte 80 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bakkerij
3 km (Baelen)
Apotheek
3 km (Baelen)
Restaurants
3 km (Welkenraedt)
Winkels
3 km (Welkenraedt)
VVV Kantoor
3 km (Baelen)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken