Proef van de Belgian Owl en ontdek een streekwhisky die 100% Belgisch is en vervaardigd wordt met lokale gerst en water. Begeleid bezoek, inkijk in de geheimen van het stoken en als smakelijke afsluiter… Een dubbele degustatie van het huis!
De artisanale stroopmakerij van Aubel zet de traditie van het stroop maken al 5 generaties voort. Doorheen de jaren werd het gamma aan producten uitgebreid met andere specialiteiten. Laat je inwijden in hoe men artisanale stroop maakt en kom proeven van dit heerlijke product.
Ambachtelijk bereide choco, meer heeft u toch niet nodig om een boterham gelukkig te maken... niet? Bij Nad's heeft men er zijn specialiteit van gemaakt.
Eén van de meest in het oog springende producten van de streekgastronomie van Wallonië! Niet te missen!
Iedere regio heeft zo haar typische keuken en de Ardennen horen daar natuurlijk ook bij. We troffen enkele restauranthouders die met ons in gesprek gingen over hun passie: koken en lekker eten.